• U kunt zich op 4 verschillende manieren inschrijven voor het Actualiteitencollege: U kunt zich voor het Actualiteitencollege aanmelden via de knop ‘direct aanmelden’ door middel van het invullen van het aanmeldformulier. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld drukt u op de knop Verzenden. U kunt zich via het formulier op de contactpagina op mijn website […]

  • Ja, elk Actualiteitencollege is uniek in zijn samenstelling en onderwerpen. Op het voorjaarscollege worden dan ook steeds andere onderwerpen behandeld dan op het najaarscollege. Als u zich inschrijft voor zowel het voor- als najaarscollege blijft u dus sneller en beter op de hoogte van alle ontwikkelingen en de nieuwe wet- en regelgeving op uw vakgebied.

  • Ja, als u zowel aan het voor- als najaarscollege deelneemt, ontvangt u € 25 korting. Deze wordt verrekend met de kosten van de tweede college-dag in het betreffende jaar. Als u met meerdere collega’s naar het college komt, ontvangt u 10% korting op de gehele factuur.  De hiervoor genoemde kortingen kunnen niet cumuleren, u ontvangt steeds […]

  • Ik werk met kleine groepen zodat er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en interactief met elkaar alle nieuwe wet- en regelgeving te behandelen. Er kunnen per locatie daarom maar maximaal 20 personen deelnemen aan het Actualiteitencollege.

  • U ontvangt steeds ongeveer 2 weken voorafgaande aan het betreffende Actualiteitencollege mijn factuur. Deze factuur moet betaald zijn voor aanvang van het Actualiteitencollege waaraan u gaat deelnemen.

  • U kunt tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van het Actualiteitencollege waarvoor u zich heeft ingeschreven, kosteloos annuleren. Het annuleren kan alleen schriftelijk door middel van een e-mail bericht aan info@payrollboeken.nl. Als de datum waarvoor u zich heeft ingeschreven u niet schikt, kan uiteraard altijd worden gekeken naar een mogelijkheid op een andere datum en/of locatie.

  • Als u onverwacht verhinderd bent op de datum van het college waarvoor u zich heeft ingeschreven, is het altijd mogelijk dat een collega uw plaats inneemt. U moet dit uiteraard wel melden via de e-mail op info@payrollboeken.nl. Na mijn akkoord ontvangt uw collega een persoonlijke uitnodiging voor het Actualiteitencollege. Aan deze wijziging zijn overigens geen […]

  • Omdat Payrollboeken.nl geaccrediteerd Nirpa-opleider is, kan ik zelf de PE-punten aan u toekennen. Als u uw Nirpa-registratienummer aan mij heeft doorgegeven, worden de PE-punten direct na afloop van het Actualiteitencollege aan u toegekend.