Kwaliteit is waar ik voor sta!

Ik ben van mening dat de kwaliteit van de colleges sterk afhankelijk is van de vakkennis van de docent en wijze waarop hij deze kennis kan overbrengen.

Harry Hugens

Om de kwaliteit op een hoog niveau te kunnen waarborgen, verzorg ik, als Specialist Loonheffingen & Arbeidsrecht, alle Actualiteitencolleges altijd zelf. Dat deze aanpak succesvol is, blijkt uit de feedback van de deelnemers en de recente waardering met het predicaat Goed van het Nirpa voor deze Actualiteitencolleges.

PE-punten en certificaat

Voor al mijn Actualiteitencolleges ben ik geaccrediteerd Nirpa-opleider en ontvangt u bij deelname PE-punten voor het Register Salarisadministrateur (RSa) of Register Payroll Professional (RPP). U ontvangt per deelname aan het Actualiteitencollege Loonheffingen & Arbeidsrecht 90 PE-punten van het Nirpa. Als u zowel in het voor- als in het najaar aan ons Actualiteitencollege Loonheffingen & Arbeidsrecht deelneemt, behaalt u voldoende kennispunten (K-punten) om te voldoen aan de targetnorm voor deze registers. Daarnaast ontvangt u bij deelname aan deze Actualiteitencolleges een Payrollboeken.nl deelname-certificaat.

Nieuwe wetgeving vertaald…

… naar de praktijk in samenhang met andere wetgeving.